Politică de confidențialitate

Înscrierea dvs. pe site-ul Eurofulfil.ro va fi urmată de o notificare primită de la noi care certifică faptul că ați devenit utilizator al Eurofulfil.ro. 

Vizitând paginile sau comandând produsele de pe acest site înseamnă că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu condițiile prevazute în această pagină. 

S.C. EUROFULFIL S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care înscrierea dvs. ca și membru s-a produs (voit sau ne-voit) în urma unor deficiențe în completarea formularului (completarea abuzivă a câmpurilor obligatorii sau necompletarea lor, completarea neautorizată de către terțe persoane în numele dvs. etc). 

Datele solicitate de Eurofulfil.ro pentru efectuarea comenzii (nume, adresă, telefon, e-mail, date firmă) vor fi folosite numai în scopul în care v-au fost solicitate și pentru comunicările dintre site și clienții săi, atunci când acestea sunt necesare (de ex. confirmarea unei comenzi, emiterea facturilor livrarea produselor) conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Înregistrata la A.N.S.P.D.C.P sub numărul 34515 , Eurofulfil.ro nu va folosi aceste informații pentru acțiuni publicitare decât cu acordul explicit al clienților. Aceste date nu vor fi în nici un caz divulgate unei terțe persoane, instituții, etc., decât dacă sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră. S.C. EUROFULFIL S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate și nu poate fi făcută vinovată de nici un prejudiciu rezultat în urma accesării informațiilor prezentate în acest site sau în urma folosirii produselor achiziționate prin intermediul acestui website. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Newsletter-ul Eurofulfil.ro este un serviciu opțional. Clientul nu va beneficia de el decât cu acordul sau explicit iar datele de înregistrare vor putea fi corectate (e-mail, adresă). De asemenea, clientul va avea posibilitatea să se dezaboneze de la newsletter-ul primit prin accesarea unui link specific. Orice tentativă de fraudă, acces neautorizat, copierea neautorizată a oricărui material va fi raportată autorităților competente. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții vă rugăm să nu folosiți website-ul Eurofulfil.ro.