Crește-ți afacerea și numărul de vânzări în timp ce noi ne ocupăm de logistică.

Ne ocupăm de toate procesele implicate în realizarea comenzilor online. Procesăm, împachetăm și expediem comenzile în numele tău direct din depozitul nostru. Economiseste timp și surprindeți clienții cu livrare rapidă.

01.Ne integram cu magazinul tau online

Integram magazinul tau online în sistemul nostru de gestiune pentru a primi automat comenzile online ale clienților tai. Tu vei putea sa urmărești și  sa manageriezi cu ușurință procesarea comenzilor într-un singur loc.

02. Vei trimite stocul in depozitul nostru

Vom receptiona stocul tau de marfa in siguranta in depozitul nostru. Vei avea acces la stoc in timp real, prin aplicatia noatra de urmarire inventar.

03. Vinde-ți produsele online

Continua să vinzi produsele prin magazinul tau online, așa cum o faci de obicei. Odată ce o comandă vine prin magazinul tau, noi o procesam, generam factura si AWB, o împachetăm și expediem în aceeași zi lucrătoare.

04. Bucură-te de rezultate

Comenzile tale vor fi livrate direct clienților tăi în numele tău, astfel vor ști cine trimite coletul și vor avea încredere în magazinul tău. Dacă sunt necesare returnări, noi ne vom ocupa de procesarea lor pentru tine. Este atât de simplu!

Adresa

Bulevardul Poitiers, Nr. 10, Iasi 700671

Telefon

+40 757 271 743

Email

contact@eurofulfil.ro